Seeq benoemt reseller- en service partners van het jaar

26 januari 2023 redactie AutomationNL Seeq

Seeq Corporation, gespecialiseerd in geavanceerde analysesoftware voor productie en het industriële internet of things, heeft haar reseller- en servicepartners van het jaar 2022 bekend gemaakt.  

Seeq Advanced Analytics SaaS-software stelt klanten in staat om snel inzichten uit lokaal of in de cloud opgeslagen procesgegevens te genereren, te delen en in de operatie toe te passen. Tot de klanten van Seeq behoren bedrijven in de olie- en gasindustrie, de farmaceutische en chemische industrie, energie-, mijnbouw-, voedingsmiddelen- en drankenbedrijven en ondernemingen in andere procesindustrieën. Investeerders in Seeq zijn onder meer Insight Ventures, Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures en Cisco Investments.

“In 2022 stelde ons wereldwijde partner ecosysteem onze klanten in staat om verschillende user cases voor geavanceerde analyse in de procesindustrie te ontwikkelen voor het ondersteunen van hun belangrijkste initiatieven voor duurzaamheid, digitale transformatie en empowerment van het personeel”, zegt Nikki Bishop, Chief Customer Officerij Seeq. “We zijn verheugd zes bedrijven te kunnen selecteren die de norm zetten bij het leveren van next-generation verbeteringen op het gebied van procestechnologie. Zij zijn onze 2022 Reseller en Service Partners of the Year."

Wederverkopers van het jaar

Swan-Black is de Seeq 2022 Americas Partner of the Year. Deze partner heeft een aanzienlijke uitbreiding van het aantal accounts en nieuwe klanten gerealiseerd. Ook is het aantal Seeq-gecertificeerde instructeurs uitgebreid. Swan-Black heeft expertise op het gebied van voedsel- en drankindustrie, bionutrition en industriële procesdata-infrastructuur, met een focus op het toepassen van geavanceerde analyses om bedrijfsresultaten te verbeteren.

Nukon is voor het derde jaar de Seeq Asia Pacific Partner of the Year. Nukon heeft zijn Seeq-activiteiten in 2022 voor het tweede achtereenvolgende jaar verdubbeld. Met meer dan een dozijn Seeq-klanten in branches als de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, mijnbouw, metalen en materialen, nutsbedrijven en gespecialiseerde productie levert Nukon uitzonderlijke analytische ondersteuning en inzichten in een breed spectrum van user cases.

Tridiagonal Solutions is de Seeq Asia Partner of the Year. Tridiagonal heeft een cruciale rol gespeeld bij het ondersteunen van Seeq-klanten tijdens hun digitale transformatietrajecten in Azië en de rest van de wereld. Met expertise op het gebied van data science, geavanceerde procescontrole en procesproductie levert Tridiagonal oplossingen en diensten die het investeringsrendement voor hun klanten in de procesindustrie helpt verbeteren.

IT Vizion is de Seeq EMEA-partner van het jaar. IT Vizion werd geselecteerd vanwege zijn leiderschap en domeinexpertise in de olie- en gasindustrie, die het bedrijf heeft gebruikt om het Seeq-klantenbestand in 2022 uit te breiden. Bovendien leidde de expertise en ondersteuning van het bedrijf tot verschillende succesvolle migraties van eindgebruikers in de olie-, gas- en chemische industrie naar de oplossingen van Seeq.

Vertix Technologies is de Seeq partner van het jaar in Latijns-Amerika. Vertix werd geselecteerd vanwege de toewijding van het bedrijf aan het vergroten van de aanwezigheid van Seeq in deze regio, inclusief het leveren van trainings- en implementatieservices aan klanten. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan digitale oplossingen en diensten ter ondersteuning van digitale transformatie in de olie- en gas-, mijnbouw-, farmaceutische en pulp- en papierindustrie.

Servicepartner van het jaar

BKO Services LLC is de Seeq Service Partner of the Year. Door Seeq-klanten zoals Marathon Oil, Suncor, TexGen en Shell te ondersteunen, bieden BKO's Seeq-gecertificeerde analytics engineers een klantgerichte benadering, inclusief hands-on analytics engineering-ondersteuning, die waardevolle klantresultaten oplevert. Het bedrijf levert data-engineering en machine learning-diensten voor de olie- en gas-, energie- en andere procesproductie-industrieën.

Wereldwijd partnernetwerk

De wereldwijde groei van Seeq wordt in belangrijke mate gevoed door de partnerships en door het commitment aan cloud-based computing. Seeq is beschikbaar via een wereldwijd partnernetwerk van cloud service providers en system integrators, die training en andere diensten met toegevoegde waarde bieden – naast wederverkoopondersteuning voor Seeq in meer dan veertig landen.

Meer informatie op de website van Seeq.

Altijd op de hoogte blijven?