Uitbreiding aanbod geavanceerde hogesnelheid connectoren

2 december 2022 redactie AutomationNL Lemo

Lemo, een Zwitserse specialist op het gebied van hogesnelheid datatransmissie, breidt zijn portfolio uit met de release van de USB 3.1 en Single Pair Ethernet (SPE) connectoren. De nieuwe geavanceerde hogesnelheid connectoren zijn sinds enkele weken leverbaar.

Lemo vult zijn bestaande USB 2.0 compliant programma aan met een nieuwe reeks USB 3.1 connectoren met datatransfersnelheden tot 10 Gb/s. Hun hoogwaardige inserts zorgen voor optimale afscherming en absolute signaalintegriteit. Verder zijn de nieuwe connectoren uitgerust met een paar USB 2.0 contacten om achterwaartse compatibiliteit te garanderen, alsmede met een laagspanningscontact.

Ethernet protocol

Lemo breidt eveneens zijn Ethernet compliant portfolio uit dat 1000 Base-T4 & 10G Base-T4 compliant oplossingen omvat, met een nieuwe reeks Single Pair Ethernet connectoren met datatransfersnelheden tot 1 Gb/s. Deze miniatuurmodellen, leverbaar met 1 of 2 hogesnelheid SPE paren, garanderen robuuste, veilige en duurzame compacte integraties.

De nieuwe configuraties voor zowel USB 3.1 als Single Pair Ethernet garanderen hoogwaardige en betrouwbare hogesnelheid interconnectie oplossingen voor zowel binnen- als buitenomgevingen, waar absolute signaalintegriteit nodig is. Ze zijn leverbaar in de door Lemo in het veld bewezen B, K en T series.

Hogesnelheid datatransmissie

Dankzij zijn expertise en kabelassemblage mogelijkheden is het Zwitserse bedrijf beschikbaar om te assisteren bij de levering van complete interconnectie oplossingen. Met de nieuwe generatie USB en Ethernet modellen continueert Lemo een sinds lang gevestigd specialisme op het gebied van hogesnelheid datatransmissie.

Altijd op de hoogte blijven?