Bedrijfsinformatie
Robotics Days powered by Stäubli

Robotics Days powered by Stäubli

Op 9 & 10 november organiseert Stäubli voor de tweede maal z’n Robotics Days in Nederland. Samen met 14 partners wordt in Congrescentrum B&I te Harderwijk een heus robotica event op poten gezet dat bestaat uit een beursgedeelte met een 20-tal robot demo’s en een aantal inspirerende expert talks.

De hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0: INDUMATION.BE2022 in Kortrijk Xpo (België)

De hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0: INDUMATION.BE2022 in Kortrijk Xpo (België)

Alle ogen zijn gericht op 18 tot 20 mei, want voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0, Indumation.be 2022 te Kortrijk Xpo, België. De beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups,...

AI trends in FMCG / Food & Beverages

AI trends in FMCG / Food & Beverages

Artificiële Intelligentie wordt steeds vaker toegepast in alle stappen van de Food & Beverage waardeketen. Van geautomatiseerde research en betere planning tot slimme apparaten die de kwaliteit van een product garanderen en de verkoop stimuleren via persoonlijke aanbevelingen.

Een goede match: eieren en pneumatiek

Een goede match: eieren en pneumatiek

"How do they do it?" Dat is niet alleen de titel van een succesvol tv-programma, maar ook een intrigerende vraag als het gaat om het verkennen van de technologie achter sommige complexe processen. Vandaag kijken we naar het verpakken van eieren. Hoe kan pneumatiek helpen en ervoor zorgen dat de eieren netjes verpakt en gelabeld in de winkel komen?

Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

De focus van de tweede ronde van de MULTIVAC Summit 2021 ligt vooral op het efficiënt verwerken en verpakken van eiwitproducten.

Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau

Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau

In de visverwerking staat automatisering nog in de kinderschoenen. Terwijl er een hoop te besparen valt met robots en machines. “We hebben 30% minder medewerkers nodig.” “Noem het een fingerspitzengefühl, aangewakkerd door ervaring,” aldus Jannes Jansen, oprichter en directeur van Jansen Techniek: “Zo’n drie...

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 7 2022
Editie 7 2022

In EVMI 7 staat het thema eiwittransitie centraal. Met onder meer: interview met Danielle Mol over plantaardig, de NutriScore over vleesvervangers en elekrificatie in de chipsfabriek. Lees de editie hier!

EVMI 7 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea