Abonnement AutomationNL

Platform voor de professionals 

De ontwikkeling van de industrie gaat tegenwoordig hand in hand met ontwikkeling van de Industriële Automatisering. Steeds meer is het de Industriële Automatisering die realiseert dat de roep om de industrie sneller, efficiënter, veiliger en duurzamer ook daadwerkelijk tot stand komt. De ontwikkeling in IA gaan razendsnel, de markt ontwikkelt zich positief en dat levert ieder jaar nieuwe uitdagingen op en beslist ook kansen! Alea Publishers, uitgever van vakbladen, - websites en evenementen uit Zeist start daarom dit najaar met een nieuwe titel: AutomationNL, vakblad voor professionals in de Industriële Automatisering. We brengen dagelijks nieuws op de website www.automationnl.nl en 8 keer per jaar in print achtergronden en verdieping. We bieden informatie over de laatste ontwikkelingen en doen verslag van successen en oplossingen in het werkveld.

Iedere uitgave van het magazine wordt een actueel thema uitgediept. Daarnaast bestaat het magazine uit drie helder te onderscheiden katernen – Food Innovatie, Management en Proces & Techniek – en interessante vaste rubrieken. Op de website worden dagelijks nieuws en achtergronden geplaatst. 

Kies hieronder jouw abonnement:

  • Wil je een AutomationNL jaarabonnement? Regulier abonnement € 107,50, nu 1e jaar 50% korting slechts €53,75 excl BTW Klik hier

Mijn Abonnement:

- Adreswijziging
- Bezorgklachten
- Vragenformulier

Abonnement-service

T: +31 (0)85-0407400
M: klantenservice@virtumedia.nl